WhatsApp Image 2020-04-15 at 18.37.46

地表最正啦啦隊員 陳怡叡Yuri性感甜美打打氣

運動比賽當中,運動員當然重要,但原來有時啦啦隊成員更為搶鏡,有fans更是為啦啦隊成員入場觀戰!就似呢位來自台灣、身為中華職棒樂天桃猿專屬啦啦隊「Rakuten Girls」成員嘅陳怡叡Yuri,就有「地表最正啦啦隊員」之稱,有幾正?睇過就知!

撰文:Ethan Wong|圖片:陳怡叡

.

陳怡叡(Yuri)現年24歲,打扮及樣子都很有日本味。她曾擔任過中華職棒統一7-ELEVEn獅啦啦隊「Uni Girls」及中華職棒Lamigo桃猿啦啦隊「LamiGirls」成員,現為「Rakuten Girls」最搶眼成員,亦是令她成功進身廣告界及藝能界的台板,其於場上性感甜美的表現,更被譽為「地表最正的啦啦隊員」。

有她落場打氣,球員當然士氣高昂啦!

.

Yuri本身都非常活潑好動,一般女孩子有興趣的運動–行山、Gym training、游水,都可以在她的IG相片中找到蹤跡。

N

.

除了挑戰model及廣告拍攝,Yuri還剛剛多了個身分–演員,今年她就演出了電影《練愛iNG》,第一次演出,當然不是大角色,但總算踏出了第一步。你睇,啦啦隊都可以有發展機會呀,台灣,幾咁好!

N

📣訂閱SSwagger TG頻道,接收抽鞋、潮流最快消息➡️https://t.me/sswagger

SS推介你感興趣...