photo_2020-04-06_17-31-58

【S Girl】23歲健身女神Pamela Reif 實時教你在家運動

新冠肺炎疫情影響,大家連做運動都只好安在家中,近期是否留意多咗YouTube的在家運動片?即推介你這位德國Workout女神Pamela Reif!她除了是著名YouTuber、KOL之外,更是身兼model,甚至擁有自己的健身App,時裝品牌,而且,她只得23歲!

撰文:Ethan Wong|圖片:Pamela Reif

.

23歲事業王國

23歲時,你做緊咩?有咩成就?德國「健身女神」Pamela Reif就早已擁有自己的事業王國,其instagram有493萬個followers;YouTube頻道也有200多萬人訂閱,影響力極強!唔止咁,更推出了自家健身App「Pamstrong」,又有自家時裝品牌等等,勁到咁!公平咩?

登上健身雜誌封面不出奇,連財經雜誌封面都攻佔埋,呢下先佩服!

差唔多成500萬人follow,半個香港!

.

貴為健身教練,Pamela靚女之餘,都會周不時在IG上張貼健康性感照,賣賣廣告都要啦!而且都會不忘大騷招牌「6舊腹肌」。

.

千萬YouTube片實時又方便

Pamela的YouTube Channel,是她的另一個超強賣點,內裡影片由5至20分鐘不等,每條都針對train不同部位而分類,而最方便的是,她的影片對白不多,有都是英文(不怕溝通唔到),每個動作都是實時拍攝,即是你直接跟著她的動作及時間做便可,自己count時間都慳番,喂!仲睇咁多?即刻跟住做啦!(以下推薦這幾條Pamela的YouTube片,都是view數勁1,000萬的作品,點解咁勁?夠全面同有用囉!)

📣訂閱SSwagger Telegram頻道,緊貼波鞋、潮流最新消息

👟➡️ t.me/sswagger

SS推介你感興趣...