【Nike Air Max 97】女生專屬獨白配色 同場加映鮮艷Vapormax Moc2

球鞋
經過每年3月Nike的「Air Max Day」後,Air Max 97成為Air Max家族的大贏家,而今季大熱「daddy shoes」Balenciaga隨處可見,誰不知Google剛公佈的「全年度最熱搜球鞋」名單中,最受歡迎的波鞋竟然是Air Max 97,今回Nike推出2款全新白配色Air Max 97 SE,對比鮮明又有清新感覺,食住今年Air Max 97個勢,趁現在還有貨,趕緊入手吧!了解更多NIKE系列:NIKE.com

撰文:Fung|圖片來源:NIKE

今次迎來嘅Air Max 97係以白色皮革搭配藍色網布,其間以紅黃2色線條點綴,同時保留了反光線條,白色中底同外底包裹紅色Max氣墊;另外1款以全白打造鞋身,紅黃2色線條點綴收入縫線位,非常低調,在使用豐富色彩嘅同時不顯雜亂,易於穿搭。

 

同場加映

Nike Air VaporMax Moc 2推出「University Red」、「University Gold」2款配色,全新亮眼紫红同黃金配色,覆蓋整個鞋面,火熱亮眼,啱晒高調嘅潮人夏日好選擇。鞋款繼承Nike Air VaporMax 2.0,以彈性綁帶代替鞋帶,穿著更方便。

 

 

售賣點:NIKE Online Store

SSW推介你感興趣...